19 Mart 2015 Perşembe

Auto Produce (Otomatik Üretim)

Günlük çalışan,  otomatik asker üretimi, gümüş ve bakır üretimi planlanan sayfamızdır. Öncelikli olarak ekran özellik ve kullanımından bahsedeceğim, sonrasında tavsiyelerim olacaktır.


Plan Time  (Plan zamanı)


Öncelikli olarak planınıgünün hangi saatinde çalışmasını ayarlamanız gerekmektedir.  mümkün olduğunda saat başları girmenizdir.

Örneğin: 16:10 ile 16:59 bizim için 16:00 planlamasına dahil edilmektedir. Servislerimiz saat başı çalışmakta ve o saat planlı tüm işleri gerçekleştirmektedir.

Not: servisimiz her saatin 5 dakika geçe çalışmaya başlamaktadır.

Target Castle  (Hedef Kale)


Tek kaleye özel planlama için kale seçmeniz gerekmektedir. fakat tüm kaleler için aynı işlem geçerli ise "Add plan All Castle" seçeneğini seçmeniz yeterlidir.

Main Type - Sub Type


Plan türünü ve tür detayını seçmemiz gerekmektedir. 2 tane "Main type" mevcuttur.

  1. Unit 
  2. Resource
"Sub Type" olarak ise seçtiğiniz "Main Type" a göre değişmektedir. 

Add


Yaptığınız planı, kaydetmektedir.

Çalışma Mantığı


Her gün belirttiğiniz zamanda sizin planladığınız işlemleri gerçekleştirmekteyiz. Fakat burda bizim bir önceliğimiz mevcutur. İlk önce "Unit" planlamalarını gerçekleştirmekteyiz. sonrasında "Resource" olan planları yapmaktayız.


Kullanım Tavsiyeleri


Öncelikli olarak "Unit" planlamalarınızı kale bazlı ya da tüm kaleler için planlayınız. Sonrasında kalelerinizin gümüş - bakır planlarını kaydediniz. İlk önce asker üretimleri gerçekleşmektedir. Sonrasında kalelerinizde kalan malzeme ile gümüş - bakır üretimine göndermektedir. Kaledeki kaynaklarınızın sonuna kadar kullanılması hedeflenmiştir.

Gümüş - bakır planlamalarınızda sadece oxcart kullanmaktayız. Malzeme hesaplamalarımızı ona göre yapmaktayız. saldırı - savunma askerlerinizi harcamak istemiyoruz. 288 puanlı kaleleriniz için mutlaka en az 13 oxcart bulundurulmalıdır.

Ben yan hesaplarımda ya da oyunu bırakan arkaşlarımın hesaplarındaki asker ve kaynak üretimini bu şekilde otomatik yapmaktayım. çok başarılı sonuçlar almaktayım. kaynaklarım taştı, boşa gidiyor derdi  ortadan kalkıyor.

Bir yerlere toplu saldırı ya da size toplu saldırılarda çok ciddi asker kaybına uğrayabiliyoruz. Tekrar toplarlanması en az 1 haftamızı alıyor. Bu sistem ile kolayca , canınızı sıkmadan toparlanmanızı sağlıyacağız.

Bu özellik çok yenidir. hataları, gönderim sorunları kimi hesaplarda yaşanabilir. onlar için site üzerinden lütfen irtibata geçiniz.




 Sevdiklerinizle bolca vakit geçireceğiniz, güzel oyunlar dilerim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder