3 Haziran 2015 Çarşamba

Versiyon 3.0 ve Yeni Özellikler


V 3.0 ile 2 yeni özellik ve çok kritik hatalar giderildi. Bu 2 özelliğimiz ile amacımız düşmanlarınızın neler yaptığını izlemek , yeni operasyonlarınıza bu raporlarla daha kolay karar vermeniz ve aktif mesajlarınızdan link, yazı, içerik paylaşmanıza olanak sunmaktayız. Artık operasyon analizi ve planlaması çok daha kolay hale geldi.

Klan - Kullanıcı Raporu (Alliance - User Analize)


Düşmanlarınızın durumunu gözlemlemek artık çok kolay. Klan ve kullanıcı bazlı olmak üzere x gün öncesine kadar ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş bunun raporunu alabileceksiniz.

Bu özellik ile pasif (ofline) kullanıcıları bulmak çok kolay. Hangi klan hangi kullanıcısını kendi içinde yokediyor , hangi klan ne kadar puan almış, ne kadar kaybetmiş. Klandaki kullanıcılardan puan kazananlar, kaybedenler raporu ile artık oyuna daha hakim olacaksınız.

2 tür analiz - rapor umuz mevcut.

Klan analizi


Klan seviyesinde toplam kazanılan - kaybedilen puanları dilediğiniz x gün öncesine kadar raporlayabileceksiniz.



Kullanıcı Analizi


Kullanıcı bazlı , belirlediğiniz x gün öncesine kadarki kazandığı ve kaybettiği puanları görebileceksiniz. Ekran üzerinden ilgili kullanıcı detaylarına, ilgili klan bilgilerine gidebilirsiniz. 

  • Kaybedilen Puan (Lost Point) > puan kaybedenleri listeler
  • Kazanılan Puan (Gain Point) > puan kazananları listeler
  • Sıfır Puan (Zero Point) > hiç gelişme göstermemişleri listeler



Mesajlaşma


Mevcut mesajlarınıza ulaşabilir ve yeni kayıt gönderebileceksiniz. bu özellik ile diğer kullanıcılar ile, telefon uygulamanız arasında mesaj göndermeniz, paylaşım yapmanızın önü açılmış oldu.

Daha güzel operasyonlar yapıp, yönetebilmeniz için bu iki güzel özelliği yazdık ve sizlerin kullanımına sunduk.

İyi oyunlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder